Prima  |  Articole  |  Fiscalitate | Scurte comentarii pe marginea celor publicate: Revista Monitorul Fiscal FISC.md nr. 6 (40) octombrie 2017

Scurte comentarii pe marginea celor publicate: Revista Monitorul Fiscal FISC.md nr. 6 (40) octombrie 2017

12.12.2017   704   Veaceslav Ciobanu, Contabil certificat ACAP, auditor

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

imprimare
Revista Monitorul Fiscal FISC.md n-a rămas fără atenția noastră. În numărul din luna octombrie al revistei, am găsit multe subiecte interesante care merită să fie citite și analizate. Mai jos vă prezentăm unele dintre acestea: Particularitățile impozitării rezidenților IT-parcurilor; Compensație achitată persoane fizice - locator (cetățean) pentru deteriorarea autoturismului în locațiune. Aspecte fiscale; Despre necesitatea de calculare a TVA pentru bonusurile acordate; Servicii de vopsire a mărfurilor acordate de către un nerezident (TVA); Întreprinderea încheie un contract civil de prestare a serviciilor cu o persoană fizică cetățean din Transnistria. Import de servicii privind TVA?; Servicii de testare a țevilor acordate de către un nerezident pe teritoriul RM. Import de servicii privind TVA?; Condițiile de înregistrare în calitate de plătitor de TVA a întreprinderii din domeniul comerțului de consignație; Avansuri primite în sumă mai mare de 600 000 lei și obligațiunea de înregistrarea în calitate de plătitor al TVA? și altele.
Această informație este protejată! Vă rugăm să vă înregistrați.

Membru nou
Pentru accesarea informațiilor protejate,
Vă rugăm să completați
forma de înregistrare.

Autentificare
Email:
Password:  
Comentarii Adaugă comentariu
 
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase  
Întrebări-răspunsuri
Privind dreptul la achitarea indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă, dacă stagiul angajatului este mai mic de 9 luni 
14.07.2016  
Activez din iulie 2015. În februarie 2016 am stat 6 zile în concediu medical. Mi se cuvine achitarea concediului medical?
Privind acordarea concediului de odihnă integru 
27.06.2016  
În primul an de muncă, după 11 luni lucrate fără concediu de odihnă, angajatul are dreptul la 28 zile de concediu sau 26 (11x2,33)?
Privind calcularea și achitarea concediului adiţional plătit pentru studii 
22.06.2016  
Dacă îți ei concediu adiţional plătit pentru studii, unde trebuie să se achite 75 % din salariu mediu și cum se calculează acesta?
Modul de calculare a concediilor suplimentare 
03.02.2016  
În cazul în care o persoană apropiată a unui angajat a decedat, angajatul va putea beneficia de concediu suplimentar? Cum se va calcula acest concediu?
© 2018 Contabil Şef. Toate Drepturile Rezervate.