Prima  |  Articole  |  Fiscalitate | Taxa pentru mărfurile care cauzează poluarea mediului sau despre viața vitregă a contabililor

Taxa pentru mărfurile care cauzează poluarea mediului sau despre viața vitregă a contabililor

05.02.2018   1405   Adrian Ştirbu, Auditor

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

imprimare
Profesia de contabil impune o mare capacitate de adaptare la modificările politicii interne a statului, care, deseori, ajustează și completează șirul de obligațiuni ale contabilului. Una din aceste obligațiuni, este taxa pentru mărfurile care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului, pusă, în cele mai dese cazuri, pe umerii contabililor. Respectiv, un contabil deja trebuie să posede cunoștințe și în domeniu poluării mediului! În acest material, o să încercăm să dezvăluim toate aspectele importante pe care trebuie să le cunoască un contabil, pentru aplicarea corectă a legislației în acest domeniu.
Această informație este protejată! Vă rugăm să vă înregistrați.

Membru nou
Pentru accesarea informațiilor protejate,
Vă rugăm să completați
forma de înregistrare.

Autentificare
Email:
Password:  
Comentarii Adaugă comentariu
 
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase  
Întrebări-răspunsuri
Privind dreptul la achitarea indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă, dacă stagiul angajatului este mai mic de 9 luni 
14.07.2016  
Activez din iulie 2015. În februarie 2016 am stat 6 zile în concediu medical. Mi se cuvine achitarea concediului medical?
Privind acordarea concediului de odihnă integru 
27.06.2016  
În primul an de muncă, după 11 luni lucrate fără concediu de odihnă, angajatul are dreptul la 28 zile de concediu sau 26 (11x2,33)?
Privind calcularea și achitarea concediului adiţional plătit pentru studii 
22.06.2016  
Dacă îți ei concediu adiţional plătit pentru studii, unde trebuie să se achite 75 % din salariu mediu și cum se calculează acesta?
Modul de calculare a concediilor suplimentare 
03.02.2016  
În cazul în care o persoană apropiată a unui angajat a decedat, angajatul va putea beneficia de concediu suplimentar? Cum se va calcula acest concediu?
© 2018 Contabil Şef. Toate Drepturile Rezervate.