Prima  |  Seminare | Legislația muncii. Cadrul legal și aplicarea practică

Legislația muncii. Cadrul legal și aplicarea practică

22.03.2018      INTELECT CENTER
imprimare

 

Centrul de Instruire şi dezvoltare Intelect Center, are deosebită plăcere de a vă invita la seminarul de informare în domeniul Legislaţiei Muncii cu genericul Legislația muncii. Cadrul legal și aplicarea practică care se va desfăşura joi, 22 martie 2018, ora 830-1515, în incinta Universității "Perspectiva-Int", str. Alba-Iulia, 75, mun. Chișinău (sala de conferințe).

Scopul evenimentului este de a prezenta actorilor interesaţi (conducători, contabili, contabili-șefi,  manageri resurse umane, lucrători desemnați în domeniul securității și sănătății în muncă, specialiști, lideri de sindicat ș.a.) ultimile modificări din legislația muncii, de a-i familiariza cu tendințele de modernizare a cadrului normativ în domeniul muncii, exemple de bune practici aplicate la nivel de unitate, corelația dintre legislația națională și convențiile Organizației Internaționale a Muncii.

Formatori:
- Alexandru Ghețu - Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale - Șef direcție politici în domeniul raporturilor de muncă și parteneriatului social.
- Dumitru Stăvilă - Inspectoratul de Stat al Muncii - Director.
- Vitalie Bînzari - Inspectoratul de Stat al Muncii - Inspector principal.

Pentru detalii și înregistrarea participanților, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 079345389, www.ssm.md sau intelect.center@mail.ru

Costul participării constituie 780 lei pentru o persoană. Costul include materiale didactice și pauza de cafea.

Pentru participarea a două sau mai multor persoane din cadrul unei instituții sau care au participat anterior la evenimente organizate de Intelect Center costul este 700 lei pentru o persoană.

Agenda seminarului:

830-900 - Înregistrarea Participanților.

900-1030 - Contractul individual de muncă. Particularitățile încheierii, realizării și încetării contractului individual de muncă.

         Dumitru STĂVILĂ-Inspectoratul de Stat al Muncii
         Alexandru GHEȚU-Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

1030-1050 - Pauză de cafea.

1050-1220 - Disciplina muncii. Regulamentul intern al unității. Procedura aplicării sancțiunilor disciplinare. Studii de caz.

          Dumitru STĂVILĂ-Inspectoratul de Stat al Muncii
          Alexandru GHEȚU-Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

1220-1250 - Pauză de cafea.

1250-1420 - Particularitățile efectuării controlului de Stat privind respectarea legislaţiei muncii şi a normelor de securitate şi sănătate în muncă. Drepturile şi obligaţiile angajatorului şi inspectorului de muncă în cadrul controlului.

           Dumitru STĂVILĂ
           Vitalie BÎNZARI-Inspectoratul de Stat al Muncii

1420-1500 - Discuţii privind modificările operate și de perspectivă a cadrului legal şi instituţional în domeniul raporturilor de muncă. Întrebări şi răspunsuri. Dezbateri.

           Alexandru GHEȚU-Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

15 00-1515 - Închiderea seminarului. Înmânarea certificatelor.

Înregistrare la seminar
Seminar:
Nume, Prenume *: Tel.*: E-mail*:
Comentarii / sugestii / propuneri caractere rămase  
    
© 2018 Contabil Şef. Toate Drepturile Rezervate.